15131000-5 Konserwy i przetwory z mięsa (poziom wyżej)
15131100-6 Produkty mięsno-wędliniarskie
15131110-9 Mięso na wędliny
15131120-2 Produkty wędliniarskie
15131130-5 Wędliny
15131134-3 Kaszanka i inne wędliny krwiste
15131135-0 Wędliny drobiowe
15131200-7 Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane
15131210-0 Szynka wędzona
15131220-3 Bekon
15131230-6 Salami
15131300-8 Konserwy wątrobiane
15131310-1 Pasztety
15131320-4 Przetwory z wątróbek gęsich lub kaczych
15131400-9 Produkty wieprzowe
15131410-2 Szynka
15131420-5 Pulpety mięsne
15131490-6 Gotowe dania wieprzowe
15131500-0 Produkty drobiowe
15131600-1 Produkty wołowe i cielęce
15131610-4 Pulpety wołowe
15131620-7 Wołowina mielona
15131640-3 Siekane mięso wołowe
15131700-2 Przetwory mięsne